Καλώς ήρθατε

Στην autobest Άρης Αποστολόπουλος Εμπορία και Εισαγωγές αυτοκινήτων

Η AUTOBEST ιδρύθηκε το 2014, όταν ο Άρης Αποστολόπουλος απο την αγάπη του για το χώρο του αυτοκινήτου αποφάσισε να καταθέσει την 10 ετή και πλέον εμπειρία και γνώση του στο χώρο του αυτοκινήτου.

Ο ιδιόκτητος εκθεσιακός χώρος της εταιρείας βρίσκεται στην εθνική οδό Αμαλιάδας – Μαραθιάς, μόλις 150 μέτρα από τα φανάρια της διαστάυρωσης, όπου φιλοξενεί ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων καινούριων και μεταχειρισμένων όλων των κατηγοριών.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας, η ποιότητα των αυτοκινήτων και η πείρα μας, μας επιτρέπει να μπορούμε να εισάγουμε απο το εξωτερικό οποιοδήποτε όχημα μας ζητηθεί, με το μικρότερο δυνατό κόστος, αλλά δεν σταματάμε εκεί!

Τα οχήματα μας ελέγχονται απο έμπειρους τεχνικούς, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα ρίσκο.

Η  AUTOBEST υπόσχεται να ικανοποιήσει την οποιαδήποτε ανάγκη ή απαίτηση των πελατών της, για οποιαδήποτε κατηγορία αυτοκινήτου ανεξαρτήτως αξίας με γνώμονα πάντα την καλή εξυπηρέτηση.

Εγγυημένα και υπεύθυνα.

 

– Άρης Αποστολόπουλος

Η εμπειρία πολλών ετών, σε ένα σύντομο ιστορικό.

Η Ιστορία μας

 • 1

  Το Ξεκίνημα

  Το ξεκίνημα έγινε το 2014 με την εισαγωγή 2 μόλις αυτοκινήτων, προσεγμένων και ελεγμένων στην παραμικρή τους λεπτομέρεια.

 • 2

  Τα Θεμέλια

  Ο εκθεσιακός χώρος αναβαθμίστηκε με το πέρασμα του χρόνου, με βάση σταθερές αξίες για την ικανοποίηση των πελατών, χωρίς συμβιβασμούς στην κατάσταση των οχημάτων μας.

 • 3

  Η Ανάπτυξη

  Η εμπιστοσύνη σας μας βοήθησε να αναπτυχθούμε, να εισάγουμε πλέον απο πολλές χώρες της Ευρώπης, και να διαθέτουμε δεκάδες κορυφαία οχήματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • 4

  Δημιουργία νέου Ιστότοπου

  Οι ανάγκες της εποχής και ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας μας είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του δυναμικού μας ιστότοπου, το 2020.

Τι είπατε για εμάς

Η Γνώμη των πελατών μας