Τα supercars επέστρεψαν στην έκθεση του Autoworld

Τα supercars επέστρεψαν στην έκθεση του Autoworld

Το “Supercars 2” ήταν ή έκθεση που πραγμτοποιήθηκε στο Autoworld από 09/12/2022 έως 29/01/2023. Περίπου σαράντα εξαιρετικά αυτοκίνητα παρέλασαν στο μουσείο των Βρυξελλών.

Μετά την περσινή επιτυχία της έκθεσης «Supercars Story», που συγκέντρωσε περισσότερους από 65.000 επισκέπτες, η δυναμική ομάδα του Autoworld αποφάσισε να το κάνει ξανά στο τέλος της χρονιάς με το «Supercars 2». Από 09/12 έως 29/01 τιμήθηκαν εξαιρετικά αυτοκίνητα, από όλες τις εποχές και όλες τις μάρκες.

supercars 1

Από ιδιωτικές συλλογές και διεθνή μουσεία, εκτέθηκαν περίπου σαράντα οδικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Οι επισκέπτες θαύμασαν παλιά μοντέλα, σεντάν, πρωτότυπα αυτοκίνητα, καθώς και σύγχρονα θερμικά, ακόμη και ηλεκτρικά supercars, όλα στο υπέροχο σκηνικό του Cinquantenaire στις Βρυξέλλες.

supercars 3

Διοργανώθηκαν επίσης δύο βραδιές όπου οι επισκέπτες θαύμασαν αυτά τα αυτοκίνητα σε μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα: η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου, και η ​​δεύτερη πριν από τις διακοπές του τέλους του χρόνου. Κινούμενα από έναν DJ στο πνεύμα ενός afterwork,  με ειδικές αφιερώσεις σε influencers.

Δείτε το σχετικό Βίντεο

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!