8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν πρέπει να αγοράσετε ένα καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, ετοιμάσαμε αυτό το άρθρο που αναφέρει 8 λόγους για να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

1. ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Το ξέρετε ήδη αυτό. Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα είναι πιο φθηνά από την αγορά ενός καινούριου οχήματος. Επομένως, αν θέλετε να εξοικονομήσετε μερικές χιλιάδες ευρώ, αναζητήστε το μοντέλο που σας άρεσε πριν από μερικά χρόνια.

2. ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΞΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Κάθε νέο αυτοκίνητο χάνει την αξία του από τη στιγμή που θα το βάλετε μπροστά και θα το πάρετε από την αντιπροσωπεία.

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι τα νέα αυτοκίνητα συνεχίζουν να χάνουν την αξία τους με υψηλό ρυθμό για ολόκληρο τον πρώτο χρόνο ζωής, μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις χάνουν έως και 40% της αξίας τους τον πρώτο χρόνο.

Από την άλλη μεριά, η τιμή ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου υποτιμήθηκε με πολύ πιο αργό ρυθμό μετά από εκείνο το ορόσημο του πρώτου έτους απόκτησης του, επομένως ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι πολύ καλύτερη επένδυση από ένα καινούργιο.

3. ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Ένα άλλο λιγότερο γνωστό γεγονός είναι ότι η ασφάλιση αυτοκινήτου κοστίζει λιγότερο ανά μήνα για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, από ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Έτσι η εξοικονόμηση από την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι εμφανής σε μηνιαία βάση με τη μορφή του μηνιαίου κόστους ασφάλισης.

4. Πολλά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα περιλαμβάνουν εγγύηση

Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι η εγγύηση. Πολλά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα είναι ακόμα υπό εργοστασιακή εγγύηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι που μισθώνουν ένα αυτοκίνητο, το επαναφέρουν μετά από τρία χρόνια και έχουν ακόμα 2 χρόνια από την 5ετή εγγύησή του.

Τα πιστοποιημένα οχήματα, όπως αυτά που εισάγουμε στην autobest.eu έχουν περάσει από αυστηρό έλεγχο και σε πολλές περιπτώσεις συνοδεύονται από εκτεταμένη εγγύηση.

5. ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα δεν θα σας επιβαρύνουν με κρυφά κόστη που μπορεί να προκύψουν με την αγορά νέων αυτοκινήτων, όπως τα έξοδα αποστολής ή ειδικοί δασμοί. Αυτά τα κόστη, που μπορεί να είναι μερικές εκατοντάδες ευρώ, προστίθενται στη συνολική τιμή αυτοκόλλητου ενός νέου αυτοκινήτου.

6. ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Επιλογές όπως οι σχάρες οροφής, οι αντισκωριακές επικαλύψεις και οι ηλιοροφές δεν επηρεάζουν την τιμή των αυτοκόλλητων σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο όσο θα κόστιζαν οι ίδιες επιλογές για ένα νέο όχημα.

7. ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Ενώ δεν μπορείτε να επιλέξετε χρώμα, επιλογές και τελειώματα σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, όπως θα κάνατε σε ένα νέο όχημα. Μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικές εκδόσεις ενός μοντέλου που προτιμάτε και έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοντέλο ή στυλ που δεν είναι πλέον σε παραγωγή.

8. ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ

Όταν επισκέπτεστε την autobest Άρης Αποστολόπουλος, να θυμάστε ότι τα οχήματα μας έχουν περάσει από αυστηρό έλεγχο και σε πολλές περιπτώσεις συνοδεύονται από εκτεταμένη εγγύηση.

Παράλληλα χρησιμοποιούμε διαφάνεια και επίσημες πηγές για να μετρήσουμε με ακρίβεια την τιμή αγοράς του αυτοκινήτου και να ορίσουμε μια εξαιρετική, χαμηλή τιμή αγοράς για εσάς. Αυτό ισχύει για κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στην Autobest.eu.

Έτσι, μπορείτε να φύγετε από την αντιπροσωπεία μας με τη σιγουριά ότι πήρατε πολλά σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που αγαπάτε και θα σας συντροφεύσει για πολλά χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!