ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ NISSAN QASHQAI ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ NISSAN QASHQAI ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ NISSAN QASHQAI ;

Το Nissan Qashqai είναι ένα από τα SUV με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά. Από την κυκλοφορία του το 2006…

Το μεταχειρισμένο Nissan Qashqai είναι ένα από τα SUV με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά. Περισσότερα από 2 εκατομμύρια από αυτά έχουν πουληθεί παγκοσμίως. Είναι αγαπημένο μεταξύ των οπαδών των μικρών SUV, αλλά τι το κάνει τόσο σταθερό στα τσαρτ πωλήσεων, καθώς και νικητή πολυάριθμων βραβείων αυτοκινήτου;

Δείτε παρακάτω μόνο 5 απο τους αρκετούς σπουδαίους λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο Nissan Qashqai ως το επόμενο αυτοκίνητό σας…

1 - Αίσθηση αριστοκρατικού αυτοκινήτου

Με πολύ αριστοκρατική εμφάνιση. Κομψές γραμμές και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό στο εξωτερικό, ακόμα πιο έξυπνο στο εσωτερικό. Με γυαλιστερό φινίρισμα σε μαύρο piano-black στα μοντέλα υψηλότερης ποιότητας, καθώς και σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής, το Qashqai είναι πραγματικά ένα απο τα καλύτερα μικρά μεταχειρισμένα SUV στην κατηγορία του.

2 - Ασφάλεια Πέντε Αστέρων

Το Nissan Qashqai, το οποίο βραβεύτηκε με πλήρη, βαθμολογία ασφαλείας πέντε αστέρων από το Euro NCAP, είναι ένα από τα ασφαλέστερα οχήματα στην κατηγορία του. Με έξι αερόσακους, υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης και έλεγχο ευστάθειας, τα μεταχειρισμένα Qashqai έχουν πραγματικά γραμμένη την λέξη “ασφάλεια” παντού. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε προαιρετικά αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης σε μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας.

3 - Φαίνεται Μεγάλο...

Ευκίνητο, με γρήγορη ανταπόκριση, αιχμηρό και καλά ελεγχόμενο στις στροφές, όλες οι λέξεις που συνήθως συνδέατε με ένα μικρό χάτσμπακ, όπως ένα μεταχειρισμένο Nissan Micra. Όχι πια… Με Το Qashqai, αν και ένα μικρό SUV, απολαμβάνετε να το οδηγείτε, είναι ευκίνητο σαν μικρό αυτοκίνητο και παράλληλα ασφαλές και στιβαρό σαν ένα μεγάλο.

4 - Ευρύχωρο και άνετο

Με φαρδιά καθίσματα και ρύθμιση τιμονιού, εξαιρετική ορατότητα σε όλες τις πλευρές και ψηλά καθίσματα, το Qashqai είναι ένα πολύ άνετο και ευρύχωρο αυτοκίνητο στην οδήγηση. Καθίστε στο πίσω μέρος και δεν θα το βρείτε λιγότερο ευρύχωρο. Τρία άτομα μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά στο πίσω μέρος χωρίς να νιώθουν ότι εισβάλλετε στην ιδιωτική ζωή των άλλων.

5 - Ευέλικτος Χώρο Αποσκευών

Μπορείτε να έχετε είτε μεγάλο χώρο (με τα διαιρούμενα αναδιπλούμενα καθίσματα προς τα επάνω), είτε έναν σημαντικά μεγαλύτερο χώρο (με τα καθίσματα αναδιπλωμένα) σε ένα μεταχειρισμένο Qashqai.

Ο έξυπνος χώρος αποσκευών του είναι ένα πρακτικό θαύμα. Υπάρχει επίσης ένα ψευδές πάτωμα στο πορτ παγκάζ που σας επιτρέπει να κρύψετε κάποιο πολύτιμο αντικείμενο σας.

Βρείτε το δικό σας Nissan Qashqai στην Autobest Άρης Αποστολόπουλος

Εκτός από αυτούς τους πέντε σπουδαίους λόγους για να επιλέξετε ένα μεταχειρισμένο Nissan Qashqai ως το επόμενο μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα. Μπορείτε εύκολα να δείτε τα διαθέσιμα Qashqai που συνήθως έχουμε στην Autobest Άρης Αποστολόπουλος, ή να παραγγείλετε το δικό σας κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!