Το Audi RS που δεν μπορείτε ποτέ να αγοράσετε

Το Audi RS που δεν μπορείτε ποτέ να αγοράσετε

Το Audi RS που δεν μπορείτε ποτέ να αγοράσετε

Ποτέ δεν υπήρξαν τόσοι πολλοί (επίδοξοι) σχεδιαστές αυτοκινήτων όσο σήμερα. Μερικοί ξεκινούν από το μηδέν, άλλοι συνδυάζουν υπάρχοντα στυλιστικά στοιχεία για να καταλήξουν σε μια δημιουργία που δεν έχει ξαναδεί, όπως ο άνθρωπος πίσω από την Prokop Design, υπεύθυνος για αυτό το εξωπραγματικό Audi RS99 Transporter.

Για όσους καταλαβαίνουν καλά: Η Audi δεν έχει μονόβολο στη γκάμα της. Το έκανε μια φορά με το A2 , αλλά αυτό το συμπαγές μοντέλο ήταν κάθε άλλο παρά επιτυχία, παρόλο που ήταν μπροστά από την εποχή του.

Τα εξαιρετικά γρήγορα MPV δεν ήταν ποτέ φαινόμενο στην αγορά, σε αντίθεση με τα εξαιρετικά ισχυρά station wagon (όπως το Audi RS6 ) που μπορούν να ανταγωνιστούν ορισμένα σούπερ σπορ αυτοκίνητα.

Audi RS99;

Audi RS99 Transporter Prokop Design 2021 1
Audi RS99 Transporter Prokop Design 2021 rear

Όπως μπορείτε να δείτε, το Audi RS99 Transporter –για όλες τις προθέσεις και σκοπούς εικονικό– έχει όχι τέσσερις αλλά έξι τροχούς. Λίγο υπερβολικό, αλλά εκτός από αυτό το διακριτικό χαρακτηριστικό ( το οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν είναι καινούργιο στον κόσμο του αυτοκινήτου), η γενική σχεδίαση αυτού του μίνι λεωφορείου είναι πιστευτή.

Εάν γνωρίζετε λίγα πράγματα για την τρέχουσα σειρά της Audi, θα δείτε ότι αυτή η σύνθεση δανείστηκε τη μάσκα και τα εμπρός και πίσω φώτα από το (RS)Q8.

Κάτω από το καπό…

… υπάρχει, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ένας V8 βενζίνης 4-λίτρων twin-turbo 550 ίππων. Η φανταστική του ισχύς ταλαντώνεται μεταξύ αυτής ενός SQ8 (507 ίπποι) και του RSQ8 (600 ίππων).

Έχει υπάρξει ποτέ πιο ισχυρό MPV;

Κι όμως έχει συμβεί, γιατί το 1994 η Renault δημιούργησε το Espace F1 , ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που επανασχεδιάστηκε από έναν ερασιτέχνη σχεδιαστή νωρίτερα εκείνο το έτος.

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!