Άρης Αποστολόπουλος: Συμμετοχή σε Συνάντηση με εμπόρους οχημάτων για τα Τμήματα Συγκοινωνιών Πύργου και Αμαλιάδος

Άρης Αποστολόπουλος: Συμμετοχή σε Συνάντηση με εμπόρους οχημάτων για τα Τμήματα Συγκοινωνιών Πύργου και Αμαλιάδος
για τα Τμήματα Συγκοινωνιών Πύργου και Αμαλιάδος

Άρης Αποστολόπουλος: Συμμετοχή σε Συνάντηση με εμπόρους οχημάτων

Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν η ενίσχυση με προσωπικό  του Τμήματος Συγκοινωνιών Αμαλιάδος

Το θέμα της ενίσχυσης των Διεύθυνσης Μεταφορών στο Πύργο και του Τμήματος στην Αμαλιάδα, απασχόλησε την συνάντηση των εκπρόσωπων των εμπόρων πώλησης οχημάτων με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο.

Η συνάντηση έγινε στο Διοικητήριο και στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη όπου από την πλευρά των επιχειρήσεων πώλησης οχημάτων οι εκπρόσωποι τους αναφέρθηκαν στα σημαντικά ζητήματα που ανακύπτουν από την  έλλειψη προσωπικού και ιδίως στο Τμήμα της Αμαλιάδος μετά το θάνατο  του Χρήστου Γαλάνη.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζονται να πάνε σε άλλους νομούς για να ολοκληρώσουν μεταβιβάσεις οχημάτων και ιδίως επαγγελματικών αφού στην Ηλεία η καθυστέρηση που παρατηρείται είναι αρκετά μεγάλη στην διεκπεραίωση των διαδικασιών αυτών.

Από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη δόθηκε η διαβεβαίωση πως θα ενισχυθούν και οι δύο υπηρεσίες με πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν στο άμεσο μέλλον.

Screenshot 3 20

Στην αναγκαιότητα της ενίσχυσης με προσωπικό του τμήματος συγκοινωνιών της Αμαλιάδος αναφέρθηκαν οι κύριοι Γ. Μπούγος, Γ. Λαμπρόπουλος, Α. Αποστολόπουλος

«Ζητήσαμε από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη να ενισχύσει το Τμήμα Συγκοινωνιών της Αμαλιάδος γιατί μετά το θάνατο του Χρήστου Γαλάνη έχει μείνει χωρίς υπαλλήλους, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εξυπηρετηθούμε επαρκώς τόσο εμείς όσο και οι πολίτες. Από την πλευρά του ο κ. Γιαννόπουλος μας διαβεβαίωσε πως θα το ενισχύσει με υπαλλήλους ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετηθεί το κοινό», επεσήμανε ο κ . Γιώργος Μπούγος που διατηρεί κατάστημα εμπορείας Αυτοκινήτων στη Γαστούνη.

Για λεφτά που χάνει η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας από τις μεταβιβάσεις οχημάτων που γίνονται σε άλλους νομούς μίλησε ο ιδιοκτήτης επιχείρησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στον Πύργο Γιώργος Λαμπρόπουλος.

«Αναγκαζόμαστε πολλές φορές και πηγαίνουμε σε άλλους νομούς για να κάνουμε μεταβιβάσεις με αποτέλεσμα η Π.Ε. Ηλείας να χάνει λεφτά. Η έλλειψη προσωπικού έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερούν οι μεταβιβάσεις. Όταν ένας πελάτης μας πληρώνει το αυτοκίνητο που παίρνει δεν μπορούμε να του πούμε ότι τη μεταβίβαση θα γίνει μετά από ένα μήνα. Από την πλευρά του κ.Γιαννόπουλου δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα προχωρήσει στην ενίσχυση της υπηρεσίας», τόνισε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Για το θέμα αυτό μίλησε και ο κ. Αριστείδης Αποστολόπουλος (autobest.eu) που διατηρεί επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων στην Αμαλιάδα, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που τους δημιουργούνται από την έλλειψη προσωπικού στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Πηγή άρθρου:  https://www.patrisnews.com/

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!