6 εκπληκτικά στοιχεία για τη Mercedes S 680 Guard

6 εκπληκτικά στοιχεία για τη Mercedes S 680 Guard

6 εκπληκτικά στοιχεία για τη Mercedes S 680 Guard

Στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου, η Mercedes S 680 Guard είναι η θωρακισμένη έκδοση της S-Class. Ένα κανονικό σεντάν με κανονική εμφάνιση που μπορεί να αντέξει επιθέσεις ακόμα και βαρέων όπλων. Εδώ είναι 6 εκπληκτικά στοιχεία για αυτό το θωρακισμένο γερμανικό “θηρίο”.

1 - Άδεια βαρέων οχημάτων

ClasseS vitre

Λόγω του αμαξώματος του κατασκευασμένου με πολλά υλικά υψηλής αντοχής, το Mercedes S 680 Guard είναι βαρύ, πολύ βαρύ ακόμη. Ζυγίζει (πάνω απο) 5 τόνους, κάτι που απαιτεί άδεια βαρέων οχημάτων για να το οδηγήσετε!

2- Εξοπλισμός αντάξιος του πράκτορα 007

ClasseS vitre

Σε σύγκριση με μια κανονική S-Class , το S 680 Guard διακρίνεται από ένα απόθεμα φρέσκου καθαρού αέρα για να αποτρέψει κάθε πιθανή χημική επίθεση , ελαστικά που μπορούν να οδηγήσουν για 30 χιλιόμετρα ακόμα κι όταν είναι σκασμένα, έναν αυτόματο πυροσβεστήρα για την κατάσβεση πυρκαγιάς στο δρόμο , ή σύστημα επικοινωνίας με άλλα οχήματα συνοδείας.

3 - Αποτελεσματικά θωρακισμένα τζάμια

s 680 guard window

Για να προστατέψουν τους επιβάτες από πυροβολισμούς, οι Γερμανοί πρόσθεσαν πολυστρωματικά και ανθεκτικά τζάμια . Το βάρος τους είναι τέτοιο που τα παράθυρα είναι πλέον υδραυλικά .

mercedes S 680 Guard 2021 interior official hinges

4 - Μοτέρ Maybach

mercedes S 680 Guard 2021 lateral official

Κάτω από το καπό αυτής της λιμουζίνας, βρίσκουμε τον V12 της Mercedes Maybach S 680 . Αναπτύσσοντας 612 ίππους και 830 Nm, είναι αρκετό για να κινήσει το ογκόδες βαρύ όχημα! Διαθέτει τετρακίνηση 4Matic, οπότε η διανομή έχει βαθμονομηθεί ειδικά στο 69% στο πίσω μέρος, ώστε να εξασφαλίζεται καλή ισορροπία.

5 - Ενισχυμένο σύστημα κίνησης

featured mercedes benz s 680 guard 2021

Για τη κίνηση των 5 τόνων του αυτοκινήτου, τα εργαλεία κίνησης της S-Class έχουν ενισχυθεί. Η ανάρτηση έχει σταθεροποιηθεί, τα εξαρτήματα είναι υπερμεγέθη και τα φρένα έχουν τροποποιηθεί.

6 - Μικρό πορτ παγκάζ

ClasseS back

Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ μειώθηκε στα 390 λίτρα λόγω του θωρακισμένου διαφράγματος που προστατεύει τους επιβάτες που κάθονται στο πίσω μέρος.

ClasseS inside
ClasseS gadgets
mercedes S 680 Guard 2021 interior official
Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!